Menu
Your Cart

Гримове и маникюр

Комплект за маникюр - един повече от удивителен комплект за маникюр, заедно с който вашите нокти ще изглеждат винаги впечатляващо и ще се харесват от всички хора. Приведете собствения си маникюр в превъзходно изглеждащ и се похвалете. Вече няма нужда да криете ноктите и пръстите на ръцете си, к..
33.90лв.
без ДДС:33.90лв.
Комплект за маникюр и педикюр
-54 %
Комплект за маникюр и педикюр - с този страхотен комплект ще направите маникюра и педикюра си просто прекрасни. Ще поддържате ноктие си винаги красиви и ще имате за какво да се похвалите на своите близки и приятели. Впечатлете всички със страхотен маникюр и педикюр. Комплектът е подходящ както ..
6.50лв. 14.00лв.
без ДДС:6.50лв.
Органайзер за козметика и бижута - ако се чудите къде да си приберете кометиката или бижутата и т стоят сложени на различни места и са разхвърляни по целия дом, то сега ние предлагаме едно страхотно решение на този проблем с нашия органазйер за козметика и бижута. Тойразполага с достатъчно мног..
12.80лв.
без ДДС:12.80лв.
Професионални четки за грим 12 броя - един наистина страхотен комплект от 12 различни части, които ще ви помогнат да изглеждате безупречно и да имате наистина впечатляващ грим. Този комплект от четки за грим е предназначен както за домашно употреба, така и за професионална употреба. Това е комп..
17.30лв.
без ДДС:17.30лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)