Menu
Your Cart

Грижа за тялото

Един прекрасен начин за терапия и здраве за кожата на тялото по един много полезен и популярен китайски начин. Терапияата с този комплект подобрява състоянието и здравето на кожата, има антицелулитнодействие и води до благосъстояние. Комплектът включва 12 вендузи, 6 магнитни накрайника, помпа...
26.30лв.
без ДДС:26.30лв.
Магнитен коректор за стойка
-38 %
Магнитен коректор за стойка - ако седите често на компютър и работите в офис, то това много често причинява изкривявания в гръбначния стълб. Тези изкривявания могат да бъдат причинени от още много причини, като дори има деца с проблеми в правилната стойка на гърба. То ние Ви предлагаме този чуд..
11.80лв. 19.00лв.
без ДДС:11.80лв.
Магнитна лента за китката - тази терапевтична лента за китката притежава 6 магнита, които имат терапевтично действие върху Вашата китка. Това допринася за намаляване на болката при изкълчване, натоварване или различни видове свхащания. Лентата е един универсален размер и благодарение на това, ч..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Магнитна лента за коляно - тази страхотна магнитна лента за коляно притежава терапевтично действие върху Вашето коляно и ще Ви отърве веднъж за винаги от болките. Тя има 10 магнита, които оказват терапевтичен ефект, докато носите лентата на коляното си. Изработена е от силикон, благодарение на ..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Магнитна лента за крак - крака и най-вече стъпалото са изключително важни, защото в тях се събират множество нервни окончания, които са свързани с различни точки на тялото. Благодарение на тази магнитна лента за крак, Вие лесно ще приложите едно много успешно терапевтично действие върху Вашия к..
19.99лв.
без ДДС:19.99лв.
Пила за пети - проетта и лятото е времето, в което краката на дамите, а дори и на мъжете са на показ и за това трябва да изглеждат безупречно. С това много удобна и практична пила за крака Вашите пети ще са винаги красиви, гладки и нежни. Привлечете погледите на околните с безупречния вид на Ва..
3.99лв.
без ДДС:3.99лв.
Система за грижа за тялото - един страхотен комплект 4 в 1 грижа за тялото. Искате масаж - имате го. Искате амбразия на тялото - имате я. искате почистване на кожата - имате я и то в 2 различни варианта. Един наистина страхотен уред за пълна грижа на цялото тяло включително и на лицето. Коя мод..
65.90лв.
без ДДС:65.90лв.
Уелнес лепенки за талия - ако вие те изключително зает човек и нямате време за активно спортуване или всекидневно движение. Ако вие сте човек, който не може да спортува поради някакви други причини. То тези уелнес лепенки са идеално решение за вас. Те съдържат 5 различни съставки от естествен п..
9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Уелнес пластири за корем - имате проблеми с наднорменото тегло и най-вече в коремната област. Сга ние Ви предлагаме едно много бързо и лесно решение, което гарантирано ще Ви помогне да свалите коремчето и да си върнете красивата младека фигура. Това са Уелнес пластири за корем, които са изцяло ..
9.90лв.
без ДДС:9.90лв.
Чорапи за разширени вени - ако страдате от разширени вени и това ви тормози, то ние сега Ви предлагаме едно много лесно решение на Вашия проблем. Това са компресивни чорапи за разширени вени, които са изключително удобни за всеки човек. Те са унисекс и са подходящи както за жени, така и за мъже..
8.20лв.
без ДДС:8.20лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)