Menu
Your Cart

Общи условия

В PIIRAN можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти. Ако не си доволен от закупения продукт, независимо от причината, можеш да се откажеш от договора, сключен от разстояние в рамките на 30 дни от доставката му. Начинът, по който да направиш това, зависи от теб.PIIRAN ти предоставя възможност да връщаш продуктите като попълниш онлайн формуляра за връщане.Транспортните разходи за връщане се поемат от нас, без значение от големината и вида на продукта. Някои продукти не могат да бъдат върнати и информация за тях ще откриеш по-долу. Преди да върнеш даден продукт, прочети подробно условията за връщане в тази страница.


Как мога да върна продуктите, предлагани от PIIRAN?

Връщането на продукти, предлагани от PIIRAN, чрез сайта може да се осъществи в няколко стъпки:

Попълни формулчрът за връщане на стока на сайта ни и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш, отговаря на условията за връщане.

След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще изпратим куриер при теб, който ще вземе продукта.

Транспортната такса за продукти, връщани по начин, различен от попълването на онлайн формуляра на PIIRAN и изчакването на куриер, изпратен от PIIRAN, е за сметка на клиента, както и рискът от случайно погиване или повреждане на стоката по време на транспорта.Aко продуктът който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата по метода, използван за плащането й към нас. При плащания в брой препоръчваме възстановяването на сумата да става по посочена от теб банкова сметка.Ако сте заплатили с карта онлайн, ще Ви възстановим съответната сума на същата карта.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории

Продуктите, предлагани от PIIRAN, могат да бъдат върнати в срок от 30 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали сте физическо, или юридическо лице. За да е валиден формулярът, той трябва да бъде попълнен до 30 дни от дата на доставка на продукта.

Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са ти били доставени.Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция и всички документи с които е доставен продукта.

В случай че доставеният продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка.

В случай че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.