Menu
Your Cart

Спортни аксесоари

Въже за скачане от стомана Въже за скачане от стомана
-30 %
Въже за скачане от стомана - фитнесът и тренировките не са мираж дори в домашни условия. Но това стоманено фитнес въже за скачане е подходящо не само за дома, но и за навън. Освен това е подходящо и за професионална употреба във фитнес центрове. То е изработено от висококачествена стомана и е п..
10.50лв. 15.00лв.
без ДДС:10.50лв.
Двойно колело за упражнения + постелка Двойно колело за упражнения + постелка
-15 %
Двойно колело за упражнения + постелка - спортът в домашни условия вече не е мираж. Напротив! той също може да е толкова ефективен и полезен както и във фитнес залата. С това чудесно колело за упражнения Вие ще тренирате голяма група от различни мускули на цялото тяло. Ще стегнете корема, гърди..
22.90лв. 27.00лв.
без ДДС:22.90лв.
Дръжки за лицеви опори Дръжки за лицеви опори
-14 %
Дръжки за лицеви опори - правенето на упражнение у дома и активното спортуване дори и при студено и зимно време вече не е мираж. Можете да спортувате активно и много пълноценно с тези много удобни и практични дръжки за правене на лицеви опори. Те са изработени от много качествена пластмаса и из..
25.90лв. 29.99лв.
без ДДС:25.90лв.
Електростимулатор за коремни мускули Електростимулатор за коремни мускули
-46 %
Електростимулатор за коремни мускули - искате да имате стегнат корем? Искате да имате плочки на корема и да правите добро впечатление на всички около себе си, когато сте на плаж? Сега това е лесно! Край на голямото и отпуснато коремче, от което се срамувате и искате да скриете. Можете да се отъ..
19.00лв. 34.99лв.
без ДДС:19.00лв.
Електростимулатор за коремни мускули, ръце, бедра Електростимулатор за коремни мускули, ръце, бедра
-33 %
Електростимулатор за коремни мускули, ръце, бедра - искате да стегнете тялото си? Нещо повече, искате да изглеждате прекрасно и да имате изваяна фигура, за която всички да Ви завиждат? Сега това е много по-лесно от когато и да било преди! Край на отпуснатото тяло и голямото коремче! С този комп..
26.90лв. 39.90лв.
без ДДС:26.90лв.
Електростимулатор за ханш и седалище Електростимулатор за ханш и седалище
-40 %
Електростимулатор за ханш и седалище - искате да премахнете отпуснатото и висящо седалище и да го стегнете, за да бъде красиво, хубаво и да правите добро впечатление на всички, особено когато сте по бански на плажа? Сега това е много по-лесно от когато и да било преди! Стегнете седалището и хан..
19.90лв. 32.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Коремен колан с вибрации Коремен колан с вибрации
-17 %
Коремен колан с вибрации - искате слабо, стегнато и красиво тяло? Е сега е много лесно! С този удесен коремен колан с вибрации, Вие лесно ще постигнете перфектната фигура. Ще свалите коремчето, от което иначе толкова се срамувате. Ще го стегнете и дори ще имате плочки. Вече няма да има защо да ..
107.70лв. 130.00лв.
без ДДС:107.70лв.
Многофункционални ластици за фитнес Многофункционални ластици за фитнес
-15 %
Многофункционални ластици за фитнес - тренирайте множество мускулни груби с тези страхотни ластици за фитнес дори и в домашни условия. Да, с тях спортът у дома е не само възможен, но и изключително приятен. Това ще подобри многозначително вашето общо физическо и психическо състояние и Вие гаран..
38.40лв. 45.00лв.
без ДДС:38.40лв.
Мъжка тениска за отслабване Мъжка тениска за отслабване
Hot -18 %
Мъжка тениска за отслабване  - придобийте много по-бързо и много по-лесно така мечтаната фигура благодарение на тази страхотна тениска за отслабване. Облечете я и направете физическите си упражнения за деня и ефекта ще е 4 пъти по-голям в сравнение с обикновеното спортуване. Можете да я носите ..
18.90лв. 23.00лв.
без ДДС:18.90лв.
Мъжка тениска за отслабване Мъжка тениска за отслабване
-18 %
Мъжка тениска за отслабване черна - придобиите много по-бързо и много по-лесно така мечтаната фигура благодарение на тази страхотна тениска за отслабване. Облечете я и направете физическите си упражнения за деня и ефекта ще е 4 пъти по-голям в сравнение с обикновеното спортуване. Можете да я но..
18.90лв. 23.00лв.
без ДДС:18.90лв.
Неопренов клин за отслабване Неопренов клин за отслабване
-15 %
Неопренов клин за отслабване  - сега е много лесно да придобиете много хубава и изваяна фигура. Коя жена не мечтае да има слаба талия и красиви и стегнати бедра и крака. С този страхотен неопренов фитнес панталон за отслабване вие ще придобиете така мечтаната фигура 4 пъти по-бързо отколкото, а..
16.20лв. 19.00лв.
без ДДС:16.20лв.
Неопренов колан за отслабване Неопренов колан за отслабване
-30 %
Неопренов колан за отслабване - искате по-бързо и по-лесно отслабване и придобиване на добра фигура. Сега е изключително лесно с този страхотен тренировачен неопренов колан за отслабване. С него Вие ще изгорите мазнините 4 пъти по-бързо в сравнение с обикновено спортуване. Можете да го носите под др..
6.99лв. 9.99лв.
без ДДС:6.99лв.
Неопренов корсет за отслабване  - коя жена не иска да има перфектна фигура и да привлича всички погледи на мъжете с прекрасно изваяно тяло. Сега можете да го постигнете много по-бързо и много по -лесно. Просто трябва да вземете този страхотен горещ корсет, да го облечете и след това ежедне..
19.10лв.
без ДДС:19.10лв.
Неопренов фитнес колан за отслабване Неопренов фитнес колан за отслабване
-20 %
Неопренов фитнес колан за отслабване - край на лошата фигура и отпуснато коремче. Сега е време да вдигнете високо главата и да спрете да се срамувате от външния си вид, а напротив с гордост да показвате красивото си и стегнато тяло. Всичко това благодарение на този наистина чудесен неопренов фи..
19.10лв. 24.00лв.
без ДДС:19.10лв.
Постелка за фитнес, йога, аеробика - насладете се на великолепен фитнес упражнения, аеробика или йога във вашия собствен дом. Благодарение на тази удивителна постелка вие ще усещате максимално ниво на комфорт по време на ежедневните тренировки. Специални канали предотвратяват движението на пост..
54.90лв.
без ДДС:54.90лв.
Показва 1 до 16 от 23 (2 страници)