Menu
Your Cart

Фитнес Уреди

Двойно колело за упражнения + постелка Двойно колело за упражнения + постелка
-15 %
Двойно колело за упражнения + постелка - спортът в домашни условия вече не е мираж. Напротив! той също може да е толкова ефективен и полезен както и във фитнес залата. С това чудесно колело за упражнения Вие ще тренирате голяма група от различни мускули на цялото тяло. Ще стегнете корема, гърди..
22.90лв. 27.00лв.
без ДДС:22.90лв.
Дръжки за лицеви опори Дръжки за лицеви опори
-14 %
Дръжки за лицеви опори - правенето на упражнение у дома и активното спортуване дори и при студено и зимно време вече не е мираж. Можете да спортувате активно и много пълноценно с тези много удобни и практични дръжки за правене на лицеви опори. Те са изработени от много качествена пластмаса и из..
25.90лв. 29.99лв.
без ДДС:25.90лв.
Ластици за упражнения, 5 ластика - една страхотна възможност за интензивни упражнения както в спортния център така и у дома. Комплектът включва 5 ластика за упражнения като всеки един ластик има различна съпротивителна сила. С този страхотен комплект съпротивителни ластици за упражнения бързо щ..
27.80лв.
без ДДС:27.80лв.
Ластици за упражнения Ластици за упражнения
-26 %
Ластици за упражнения - един повече от чудесен продукт, благодарение на който Вие много лесно и бързо ще изваяте до съвършенство почти всички мускулни групи. С този страхотен ластик за упражнения имате възможността да тренирате мускулите на краката, бедрата, гърба, ръцете, корема и пр. Той е по..
18.50лв. 25.00лв.
без ДДС:18.50лв.
Многофункционални ластици за фитнес Многофункционални ластици за фитнес
-15 %
Многофункционални ластици за фитнес - тренирайте множество мускулни груби с тези страхотни ластици за фитнес дори и в домашни условия. Да, с тях спортът у дома е не само възможен, но и изключително приятен. Това ще подобри многозначително вашето общо физическо и психическо състояние и Вие гаран..
38.40лв. 45.00лв.
без ДДС:38.40лв.
Сгъваем велосипед Capital Sports
-23 %
Klarfit Azura Comfort е сгъваем стационарен велосипед, който ви помага в ежедневните ви тренировки и освен това спестява много място, когато е сгънат. Внедряването на устройството става светкавично.Благодарение на удобната облегалка можете да се упражнявате по-дълго и да намалите натоварването на гр..
270.00лв. 350.00лв.
без ДДС:270.00лв.
Уред за упражнения на ръцете Уред за упражнения на ръцете
-20 %
Уред за упражнения на ръцете - Ние ви предлагаме един много лесен и бърз начин за извайване на горната част на тялото и ръцете. С този чудесен уред вие ще изгорите множество излишни калории, ще имате много по-стегнат и безупречен вид и ще изваяте вашето тяло до съвършенство. Уредът има 3 сменяе..
26.50лв. 33.00лв.
без ДДС:26.50лв.
Фитнес масажор за отслабване
-31 %
Фитнес масажор за отслабване - Кой човек не иска да изглежда по-слаб, по-стегнат, по силен? Кой не иска да прави добро впечатление на останалите хора с прекрасни форми на тялото си, стегнатост и големи мускули? Ние ви предлагаме един повече от страхотен масажор. Той не само ще стегне вашето тял..
15.90лв. 23.00лв.
без ДДС:15.90лв.
Фитнес Топка за упражнения 55 см Фитнес Топка за упражнения 55 см
-18 %
Фитнес Топка за упражнения 55 см - спортуването и активните упражнения могат да се случват много успешно дори в домашни условия. Без значение дали ще тренирате фитнес или правите упражнения по йога, гимнастика или аеробика, то тази страхотна фитнес топка за упражнения у дома е чудесен аксесоари..
22.90лв. 28.00лв.
без ДДС:22.90лв.
Фитнес топка Фъстък Фитнес топка Фъстък
-20 %
Фитнес топка Фъстък - един чудесен начин за ежедневните тренировки по аеробика, фитнес или йога. Тази страхотна фитнес топка Фъстък е подходяща за абсолютно всякакви хора и ежедневни упражнения в домашни условия. Изработена от изключително качествено и много издръжливо PVC. А освен всичко остан..
35.90лв. 45.00лв.
без ДДС:35.90лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)