Menu
Your Cart

Спорт

Въже за скачане от стомана Въже за скачане от стомана
-30 %
Въже за скачане от стомана - фитнесът и тренировките не са мираж дори в домашни условия. Но това стоманено фитнес въже за скачане е подходящо не само за дома, но и за навън. Освен това е подходящо и за професионална употреба във фитнес центрове. То е изработено от висококачествена стомана и е п..
10.50лв. 15.00лв.
без ДДС:10.50лв.
Двойно колело за упражнения + постелка Двойно колело за упражнения + постелка
-15 %
Двойно колело за упражнения + постелка - спортът в домашни условия вече не е мираж. Напротив! той също може да е толкова ефективен и полезен както и във фитнес залата. С това чудесно колело за упражнения Вие ще тренирате голяма група от различни мускули на цялото тяло. Ще стегнете корема, гърди..
22.90лв. 27.00лв.
без ДДС:22.90лв.
Дръжки за лицеви опори Дръжки за лицеви опори
-14 %
Дръжки за лицеви опори - правенето на упражнение у дома и активното спортуване дори и при студено и зимно време вече не е мираж. Можете да спортувате активно и много пълноценно с тези много удобни и практични дръжки за правене на лицеви опори. Те са изработени от много качествена пластмаса и из..
25.90лв. 29.99лв.
без ДДС:25.90лв.
Електростимулатор за коремни мускули Електростимулатор за коремни мускули
-46 %
Електростимулатор за коремни мускули - искате да имате стегнат корем? Искате да имате плочки на корема и да правите добро впечатление на всички около себе си, когато сте на плаж? Сега това е лесно! Край на голямото и отпуснато коремче, от което се срамувате и искате да скриете. Можете да се отъ..
19.00лв. 34.99лв.
без ДДС:19.00лв.
Електростимулатор за коремни мускули, ръце, бедра Електростимулатор за коремни мускули, ръце, бедра
-33 %
Електростимулатор за коремни мускули, ръце, бедра - искате да стегнете тялото си? Нещо повече, искате да изглеждате прекрасно и да имате изваяна фигура, за която всички да Ви завиждат? Сега това е много по-лесно от когато и да било преди! Край на отпуснатото тяло и голямото коремче! С този комп..
26.90лв. 39.90лв.
без ДДС:26.90лв.
Електростимулатор за ханш и седалище Електростимулатор за ханш и седалище
-40 %
Електростимулатор за ханш и седалище - искате да премахнете отпуснатото и висящо седалище и да го стегнете, за да бъде красиво, хубаво и да правите добро впечатление на всички, особено когато сте по бански на плажа? Сега това е много по-лесно от когато и да било преди! Стегнете седалището и хан..
19.90лв. 32.90лв.
без ДДС:19.90лв.
Коремен колан с вибрации Коремен колан с вибрации
-17 %
Коремен колан с вибрации - искате слабо, стегнато и красиво тяло? Е сега е много лесно! С този удесен коремен колан с вибрации, Вие лесно ще постигнете перфектната фигура. Ще свалите коремчето, от което иначе толкова се срамувате. Ще го стегнете и дори ще имате плочки. Вече няма да има защо да ..
107.70лв. 130.00лв.
без ДДС:107.70лв.
Ластици за упражнения, 5 ластика - една страхотна възможност за интензивни упражнения както в спортния център така и у дома. Комплектът включва 5 ластика за упражнения като всеки един ластик има различна съпротивителна сила. С този страхотен комплект съпротивителни ластици за упражнения бързо щ..
27.80лв.
без ДДС:27.80лв.
Ластици за упражнения Ластици за упражнения
-26 %
Ластици за упражнения - един повече от чудесен продукт, благодарение на който Вие много лесно и бързо ще изваяте до съвършенство почти всички мускулни групи. С този страхотен ластик за упражнения имате възможността да тренирате мускулите на краката, бедрата, гърба, ръцете, корема и пр. Той е по..
18.50лв. 25.00лв.
без ДДС:18.50лв.
Многофункционални ластици за фитнес Многофункционални ластици за фитнес
-15 %
Многофункционални ластици за фитнес - тренирайте множество мускулни груби с тези страхотни ластици за фитнес дори и в домашни условия. Да, с тях спортът у дома е не само възможен, но и изключително приятен. Това ще подобри многозначително вашето общо физическо и психическо състояние и Вие гаран..
38.40лв. 45.00лв.
без ДДС:38.40лв.
Мъжка тениска за отслабване Мъжка тениска за отслабване
Hot -18 %
Мъжка тениска за отслабване  - придобийте много по-бързо и много по-лесно така мечтаната фигура благодарение на тази страхотна тениска за отслабване. Облечете я и направете физическите си упражнения за деня и ефекта ще е 4 пъти по-голям в сравнение с обикновеното спортуване. Можете да я носите ..
18.90лв. 23.00лв.
без ДДС:18.90лв.
Показва 1 до 16 от 31 (2 страници)