Menu
Your Cart

Видеонаблюдение

Марка: HIKVISION
HikVision HWI-B140H-M е висококачествена камера, която ви позволява да наблюдавате дома и офиса си с лекота и удобство. Тя ви гарантира перфектна функционалност и отлична защита, независимо дали я използвате за наблюдение на работното си пространство или на личния си дом. Тя разполага с ултра висока..
185.66лв.
без ДДС:185.66лв.
Марка: HIKVISION
HikVision HWI-T221H е висококачествена камера, която ви позволява да наблюдавате дома и офиса си с лекота и удобство. Тя ви гарантира перфектна функционалност и отлична защита, независимо дали я използвате за наблюдение на работното си пространство или на личния си дом. Тя ви осигурява отлична 1920x..
138.66лв.
без ДДС:138.66лв.
Марка: HIKVISION
HikVision HWT-T120-P е висококачествена аналогова камера, която ви позволява да наблюдавате дома и офиса си с лекота и удобство. Тя ви гарантира перфектна функционалност и отлична защита, независимо дали я използвате за наблюдение на работното си пространство или на личния си дом. Тя ви осигурява от..
49.35лв.
без ДДС:49.35лв.
Марка: HIKVISION
HikVision HWT-T140-P е висококачествена аналогова камера, която ви позволява да наблюдавате дома и офиса си с лекота и удобство. Тя ви гарантира перфектна функционалност и отлична защита, независимо дали я използвате за наблюдение на работното си пространство или на личния си дом. Тя ви осигурява ул..
84.60лв.
без ДДС:84.60лв.
Марка: HIKVISION
Тази висококачествена камера от HikVision ви позволява да наблюдавате дома и офиса си с лекота и удобство. Тя ви гарантира перфектна функционалност и отлична защита, независимо дали я използвате за наблюдение на работното си пространство или на личния си дом. Камерата ви осигурява ултра висока 2560x..
185.66лв.
без ДДС:185.66лв.
Марка: EDIMAX
EDIMAX IC-6220DC Смарт безжична IP камера за монтаж на шпионката на врататаОпростено, оптимално безжично покритие за осигуряване на сигурност у домаДава възможност за отдалечено наблюдение какво се случва денонощноНаблюдавайте през шпионката на вратата си посредством Вашия смартфон където и да се на..
208.99лв.
без ДДС:208.99лв.
Марка: HAMA
WLAN камерата за наблюдение: позволява да следите какво се случва у дома, или където и да сте и по всяко време чрез приложение и гласово управлениеЛесно инсталиране във вашата WiFi мрежа: тъй като не е необходим хъб, вашите устройства могат да бъдат настроени само за няколко минутиВисока съвместимос..
95.74лв.
без ДДС:95.74лв.
Марка: HAMA
WiFi камера със сензор за движение, нощно виждане и двупосочно аудио.За интегриране в собствената ви WiFi мрежа чрез безплатното приложение Hama Smart SolutionЗа дистанционно наблюдение на дома, домашни любимци, бебета и др.Разпознаване на движение: когато открие движение, камерата автоматично започ..
82.10лв.
без ДДС:82.10лв.
Марка: HAMA
Камерата за наблюдение на къщата, двор, градина, вътрешен двор или гараж чрез приложение и гласово управлениеЛесна инсталация на вашата собствена WiFi мрежа: не е необходим хъб, вашите устройства могат да бъдат настроени само за няколко минутиВисока съвместимост: работи с Amazon Alexa, Google Assist..
109.55лв.
без ДДС:109.55лв.
Марка: D-Link
Камера за наблюдение IP D-Link DCS-8100LH, безжична Камерата HD 180 градуса Wi-Fi Ви позволява да наблюдавате ден или нощ, независимо дали сте вкъщи или навън. Вграденото нощно виждане, заедно с детекцията на движение и звук, Ви предупреждават веднага, когато се случи нещо неочаквано, като Ви дават..
236.91лв.
без ДДС:236.91лв.