Menu
Your Cart

Аксесоари

Светеща лента Заешки Уши
-34 %
Светеща лента Заешки Уши - Има ли нещо по-приятно за един човек от детския смях и забавление. С тази чудесна светеща лента за глава Заешки уши Вие гарантирате огромно забавление и радост за Вашето собствено дете. тя е подходяща за всеки един детски празник, рожден ден, парти, Коледа, Нова Годин..
6.50лв. 9.90лв.
без ДДС:6.50лв.
Светеща лента Панделка
-42 %
Светеща лента Панделка - има ли нещо по-прекрасно на света от това да виждате и чувате едно дете как си играе, как се смее и забавлява! Това е огромна радост за всеки един родител, но и за всеки един човек! Сега Вие можете да подарите тази огрмна радост на собственото си дете с тази повече от ч..
3.50лв. 6.00лв.
без ДДС:3.50лв.
Светеща лента със сини рога
-35 %
Светеща лента със сини рога - има ли нещо по-приятно за всеки един човек от детския смях и забавление. Подарете на Вашето собствено дете тази наистина страхотна светеща лента за глава със сини рога и ще видите неговата огромна радост и забавление. Лентата е подходяща за всеки един детски рожден..
3.50лв. 5.40лв.
без ДДС:3.50лв.
Светеща щипка за обувки Светеща щипка за обувки
-17 %
Светеща щипка за обувки - огромно забавление за всяко едно дете по време на приятните вечерни разходки. Тези удивителни светещи щипки за обувки имат светодиоди, които светят изключително впечатляващо и с тях вашето дете със сигурност ще направи огромно впечатление на всички около себе си и най-..
14.90лв. 18.00лв.
без ДДС:14.90лв.
Светещи очила Сърце
-22 %
Светещи очила Сърце - още едно страхотно забавление за всички деца. Тези чудесни очила имат формата на сърце и не само това, но дори светят в тъмното чрез химическа светлина, която е абсолютно безвредна за децата. Играта с тях ще е незабравимо забавление, особено в тъмните части на денонощието ..
3.90лв. 5.00лв.
без ДДС:3.90лв.
Светещи слънчеви очила Светещи слънчеви очила
-12 %
Светещи слънчеви очила - огромна радост за всяко дете и по всеки повод, а може и без повод! Това са удивителните светещи слънчеви очила, които са подходящи за всеки детски празник, рожден ден, парти, Коледа, Нова Година, Хелоулин, но и за всяка една вечерна разходка или просто у дома на затъмне..
13.20лв. 15.00лв.
без ДДС:13.20лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)