Menu
Your Cart

Clothes care

Brand: TEFAL
Парогенераторът Tefal Pro Express Protect ви предлага серия от интелигентни функции за максимална ефективност и перфектни резултати всеки път. Тази лесна за използване ютия с парен генератор с високо налягане постига по-кратко време за гладене и върхова ефективност чрез съчетанието от технология с б..
509.98лв.
Ex Tax:509.98лв.
Brand: TEFAL
Tefal Pro Express Ultimate осигурява изключителна производителност на пара в удобен за потребителя дизайн и гарантира безкомпромисна и лесна грижа за вашите дрехи. Тази високоефективна парна ютия съчетава производителност с интелигентни функции и атрактивен дизайн: три лесни за достъп, прости и гъвк..
594.98лв.
Ex Tax:594.98лв.
Brand: TEFAL
Tefal Pro Express Ultimate осигурява изключителна производителност на пара в удобен за потребителя дизайн и гарантира безкомпромисна и лесна грижа за вашите дрехи. Тази високоефективна парна ютия съчетава производителност с интелигентни функции и атрактивен дизайн: три лесни за достъп, прости и гъвк..
594.98лв.
Ex Tax:594.98лв.
Brand: TEFAL
Мощен и компактен парен генератор. Подобрете гладенето с пара с безкомпромисно действие на парата. Парният генератор Express Easy осигурява мощно гладене с пара за бързи резултати с прост и оптимизиран процес, който улеснява грижите за облеклата. Помпата с налягане 6 bar изглажда гънките изключителн..
293.99лв.
Ex Tax:293.99лв.
Brand: TEFAL
С пара, която е достатъчно мощна за премахване на гънки от всяка тъкан, парогенератора без бойлер със система против образуване на котлен камък Express постига бързи и надеждни резултати, с нов подвижен колектор за варовик за лесна поддръжка и дълготрайна ефективност. Високо ефективен, той разполага..
328.99лв.
Ex Tax:328.99лв.
Brand: TEFAL
Парогенераторната ютия Express Airglide съчетава модерна система за поддръжка с отлична мощност на пара, която е идеална за всички видове тъкани и по този начин постига бързи и лесни резултати. Технологията Calc Clear осигурява по-дълъг живот на продукта с перфектна производителност. Непрекъсната мо..
331.98лв.
Ex Tax:331.98лв.
Brand: TEFAL
Осигурете си ултрамощна пара за чудесни резултати с парния генератор Express Protect. Този високоефективен парогенератор разполага със система без настройки за гарантиране на безопасно гладене без риск от изгаряне за всички подходящи за гладене тъкани, а подвижният антиваровиков колектор осигурява л..
441.98лв.
Ex Tax:441.98лв.
Brand: TEFAL
Накарайте дрехите си отново да се почувстват млади! Новият уред за премахване на мъхове на TEFAL е идеалното средство, с което да се отървете от топчетата мъх по плата. Той ще освежи дрехите ви и ще им осигури втора младост. позволяват употребата му върху всякакви материи. Благодарение на ергономичн..
29.99лв.
Ex Tax:29.99лв.
Brand: TEFAL
Бърз и компактен уред за обработване с пара от Tefal ръчният уред за обработка с пара Tefal Access Steam Pocket осигурява лесна грижа за облеклата у дома и в движение, с ексклузивна сгъваема глава и компактна конструкция, която улеснява при пътуване и съхранение. Светкавично време за загряване - 15 ..
119.99лв.
Ex Tax:119.99лв.
Brand: TEFAL
За бързо гладене с резултати, на които можете да разчитате, Virtuo ви дава изключителната лекота на употреба на една ръка разстояние. Тази лесна за употреба парна ютия има 1800 W мощност за бързи резултати, с промелнива пара 24 г/мин и 80г ударна пара за справяне дори с най-упоритите гънки. Производ..
42.99лв.
Ex Tax:42.99лв.
Brand: TEFAL
Тази ютия има всички функции, които са ви необходими , за да се справите с гладенето у дома за нула време. 2400W мощност, ударна пара до 185 г/мин. и керамична плоча ще ви помогнат бързо да постигнете ефективни и дълготрайни резултати. А големият воден резрвоар ви предоставя възможност за дългии сес..
79.99лв.
Ex Tax:79.99лв.
Brand: TEFAL
По- бързо и лесно гладене. Съчетавайки по-висока производителност на пара и подобрени функции, ютията EXPRESS STEAM прави гладенето бързо и лесно. Тя е оборудвана с керамична плоча за лесно гладене и разполага с мощност от 2500 W за бързо загряване и изключително мощна ударна пара от 210 г / минута,..
84.99лв.
Ex Tax:84.99лв.
Brand: TEFAL
С технология за изтласкване на парата, създадена за дълбоко проникване в тъканта, TurboPro Anti-Scale осигурява изключителни резултати при гладене и дълготрайна ефективност. Нова система, разработена от Tefal, осигурява изключително количество ударна пара- 240 g/мин Turbo Boost, за да изгладите дори..
169.99лв.
Ex Tax:169.99лв.
Brand: TEFAL
TurboPro Anti-Scale е оборудвана с новата технология Tefal Turbo Boost за изтласкване на парата, което постига дълбоко проникване в тъканта за премахване на дори най-упоритите гънки. Нова система, разработена от Tefal, осигурява изключително количество ударна пара- 240 g/мин Turbo Boost, за да изгла..
189.99лв.
Ex Tax:189.99лв.
Brand: TEFAL
Easygliss Plus е оборудвана с гладеща повърхност с технологията Tefal Durilium Airglide Technology за безупречно плъзгане и по-висока мощност на парата, за да прави гладенето по-лесно и по ефективно всеки ден. Мощността от 1500 W осигурява бързо стартиране с непрекъснато подаване на пара от 45 g/мин..
99.99лв.
Ex Tax:99.99лв.
Brand: TEFAL
Easygliss Plus е оборудвана с гладеща повърхност с технологията Tefal Durilium Airglide Technology за безупречно плъзгане и по-висока мощност на парата, за да прави гладенето по-лесно и по ефективно всеки ден. Мощността от 2500 W осигурява бързо стартиране с непрекъснато подаване на пара от 45 g/мин..
99.99лв.
Ex Tax:99.99лв.
Showing 1 to 16 of 17 (2 Pages)