Menu
Your Cart

Въздухопречистватели

Марка: ARCTIC
USB Преносим вентилатор, подходящ за дома , на работа и когато сте на почивкаКлюч за включване/изключване, позволява енергоспестяващо използване на устройствата3 нива на скорост, за охлаждащ ефект с лек бриз или за охлаждане през горещите летни дниВградената акумулаторна батерия се зарежда лесно чре..
25.18лв.
без ДДС:25.18лв.
Марка: HAMA
Компактен уред за измерване на качеството на въздуха, определя концентрацията на въглероден диоксид (CO2), формалдехид (HCHO) и летливи органични съединения (TVOC)Подходящ за закрито (всекидневна, спалня, детска стая) и откритоЗа да се оцени качеството на въздуха, отчетените стойности се преобразува..
118.63лв.
без ДДС:118.63лв.
Марка: SAMSUNG
Компактен, но мощен пречиствател за въздух, идеален за всяко жилищно пространство. Пречиства и дезодорира въздуха, като използва 3-степенна система за пречистване, и непрекъснато следи и интуитивно показва какво е качеството на въздуха в реално време. Сензорът за прах отчита количеството прах в реал..
359.00лв.
без ДДС:359.00лв.
Марка: SAMSUNG
Поддържай въздуха в помещението изключително чист и безопасен за здравето благодарение на многослойната система за пречистване. Първо, тя улавя по-големите прахови частици. Филтърът за дезодориране с активен въглен елиминира вредните газове, а HEPA филтрирането с филтъра за ултрафин прах, улавя до 9..
469.00лв.
без ДДС:469.00лв.
Марка: HAMA
- Многофункционален тих смарт вентилатор за хладен въздух през лятото, с гласово управление или/от приложения- Лесна инсталация в домашната WiFi мрежа - не се изисква хъб- Висока съвместимост: работи с Amazon Alexa, Google Assistant, Amazon Echo Show и Google Nest Hub,iOS и Android. - Вграден сензор..
233.75лв.
без ДДС:233.75лв.
Марка: HAMA
HAMA смарт пречиствател на въздух за премахване на най-малките частици, микроби и лоши миризми.Устройството може да се управлява чрез приложение или гласова команда. Премахва  99.2% от всички вируси, полени и други алергени като животинска коса, домашен прах и замърсители до размер от 0,3µm от възду..
198.34лв.
без ДДС:198.34лв.
Марка: HAMA
HAMA смарт пречиствател на въздух за премахване на най-малките частици, микроби и лоши миризми.Устройството може да се управлява чрез приложение или гласова команда. Премахва  99.95% от всички вируси, полени и други алергени като животинска коса, домашен прах и замърсители до размер от 0,3µm от възд..
253.02лв.
без ДДС:253.02лв.
Марка: HAMA
Въздушният филтър от 3 слоя с ефективност на пречистване на въздуха до 99.95%Външния слой улавя по-големи частици като люспи от кожата, косми и домашен прах. Микроби, цветен прашец и фин прах се улавят в HEPA филтъра(0.1 и 0.3 µm). Активният въглен улавя газове, лоши миризми и вируси.Диаметър:   21...
67.91лв.
без ДДС:67.91лв.
Марка: Xiaomi
Филтpитe зa въздyxoпpeчиcтвaтeл Хіаоmі mі аіr рurіfіеr e пpeпopъчитeлнo дa ce cмeнят peдoвнo.Πepиoдът, зa ĸoйтo cмeнятe филтъpa e paзличeн, в зaвиcимocт oт зaмъpceнocттa нa въздyxa в нaceлeнoтo мяcтo и интeнзивнocттa нa пoлзвaнeтo мy...
81.85лв.
без ДДС:81.85лв.
Акумулаторен генератор на озон Акумулаторен генератор на озон
-21 %
Акумулаторен генератор на озон - един модерен и много удобен уред, от който има нужда всеки съвременен дом и модерно семейство. Благодарение на този изключителен Акумулаторен генератор на озон Вие много лесно и бързо ще пречистие въздуха от дома, офиса или друго обществено помещение. Отървете с..
75.50лв. 95.00лв.
без ДДС:75.50лв.
Овлажнител за въздух от дърво - сухият въздух във вашия дом, офис или стая може да бъде вреден за вашата кожа или дихателни пътища. Благодарение на това може цялото емоционално състояние на човек да бъде подтиснато и некофмртно. Ето за това ние ви предлагаме едно много практично и лесно решение..
41.99лв.
без ДДС:41.99лв.
Ултразвукова ароматерапия и овлажнител на въздуха - знаете ли, че застоялият  и сух въздух в едно помещение без значение дали е вашият дом или офис, в който работите, може да бъде вреден за човека. Ето за това ние ви предлагаме този страхотен ултразвуков овлажнител за въздух и ароматерапия..
29.40лв.
без ДДС:29.40лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)