Menu
Your Cart

Грилове и скари

Марка: TEFAL
Благодарение на XL плочата за готвене Malaga ви кани да приготвите грил за семейството и приятелите си. Thermospot технологията и регулируемият термостат можете да адаптирате спрямо приготвяните съставки и обема, който ще приготвите- за 6 до 8 души. Благодарение на технологията Thermo-Spot индикатор..
169.99лв.
без ДДС:169.99лв.
Марка: TEFAL
С Minute Grill печенето на грил е лесно! Двете му позиции за готвене (грил и барбекю) Ви позволяват да приготвяте различни видове хранителни продукти и да постигате винаги вкусни резултати! Благодарение на свалящата се тава за сокове готвите здравословно и вкусно С незалепващите алуминиеви плочи ням..
199.99лв.
без ДДС:199.99лв.
Марка: TEFAL
С тази многофункционална електрическа скара можете да се насладите на сандвичи панини като в ресторант и перфектно приготвена храна. С мощност от 2000W и термостат с 3 нива на регулиране на температурата готвенето е по-бързо, а почистването - по-лесно. Освен това, скарата е с плочи с незалепващо пок..
179.99лв.
без ДДС:179.99лв.
Марка: TEFAL
Open in Edit Popup Превъзходно готвене и регулирано печене SuperGrill Timer отговаря на всички ваши ежедневни нужди, да впечатлите семейството и приятелите си с перфектно изпечено месо или да сготвите какъвто и да е продукт, независимо от повода. Използвайте го в кухнята като грил или на маса - като..
299.99лв.
без ДДС:299.99лв.
Марка: TEFAL
Запознайте се OptiGrill+, последната иновация, с ръчен режим, характеризиращ се с четири температурни нива за безкрайни опции за готвене. Подобрен с технологията Automatic Sensor Cooking (Аавтоматичен сензор за готвене), OptiGrill + веднага определя броя на парчетата, разположени върху плочата тях..
399.98лв.
без ДДС:399.98лв.
Марка: TEFAL
OptiGrill+ Waffles: иновация, включваща плочи за гофрети, и интелигентна технология за приготвяне на вкусни ястия. Представяме Automatic Sensor Cooking - технология за готвене с автоматичен сензор, при която времето и температурата се задават автоматично според дебелината и броя на парчетата, пост..
549.98лв.
без ДДС:549.98лв.
Марка: TEFAL
Перфектни резултати от алангле до добре изпечено с OptiGrill+ XL, последна иновация, смарт технология за вкусно готвене.С 33% по-голяма работна повърхност, той е перфектен когато ви дойдат на гости приятели или роднини. С технологията Automatic Sensor Cooking , времето и температурата се настройват..
569.98лв.
без ДДС:569.98лв.
Марка: TEFAL
Перфектни резултати от алангле до добре изпечено с електрическа грил скара OptiGrill+ XL, последна иновация, смарт технология за вкусно готвене. С 33% по-голяма работна повърхност, тя е перфектна, когато ви дойдат на гости приятели или роднини. С технологията Automatic Sensor Cooking , времето и те..
569.98лв.
без ДДС:569.98лв.
Марка: TEFAL
Електрически грил за постигане на перфектни резултати при печене: от алангле до добре изпечено. Усъвършенствайте гриловането до съвършенство с OptiGrill Elite, електрически грил за дома. Зарадвайте всички ваши близки и се чувствайте горди, като постигате професионални резултати при гриловането всеки..
599.98лв.
без ДДС:599.98лв.
Марка: TEFAL
Компактен и лесен за употреба. Апетитни сандвичи с лекота. Открийте колко ленсо е приготвянето на вкусни и разнообразни сандвичи с този уред. Благодарение на плочите с незалепващо покритие почистването вече е много по-лесно за вас, а компактното вертикално съхранение го прави подходящ за всяка кухня..
77.99лв.
без ДДС:77.99лв.
Марка: TEFAL
Открийте лекотата при приготвянето на вкусни и разнообразни препечени сандвичи, гофрети и хлебчета за тостове с уреда Break Time и неговите 3 взаимозаменяеми плочи. Благодарение на плочите с незалепващо покритие, подходящи за миене в миялна машина, Break Time е лесен за почистване. Възможността за в..
154.99лв.
без ДДС:154.99лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)