Menu
Your Cart

Инструменти

Марка: Keychron
Съвместим с всички механични клавиатури..
99.00лв.
без ДДС:99.00лв.
Марка: Alphacool
Инструмент Alphacool Leak Testing Tool incl. Pump, тестер Информация за продуктаСлед като завършите изграждането на своя охладителен контур, последната стъпка обикновено е пълненето на системата. Течовете не са необичайни на този етап. Често това е така, защото HardTube или маркуч не са поставени п..
79.00лв.
без ДДС:79.00лв.
Марка: iFixit
iFixit iOpener Toolkit iOpener е инструмент за отваряне на таблети, предназначен да прилага топлина директно и равномерно към компонентите на корпуса, свързани с лепило. След като лепилото е омекотено с топлината, приложена от iOpener, лепилото може да бъде нарязано с помощта на многото инструменти..
64.99лв.
без ДДС:64.99лв.
Марка: iFixit
Инструмент iFixit Jimmy Най-добрия инструмент за отваряне на устройства.Която и да е вашата дума за отваряне на устройство - Jimmy отговаря на всяка една от тях и ще ти помогне в тази задача. Висококачественото стоманено острие на Jimmy лесно се плъзга дори в най-трудно достъпните места на устро..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Марка: iFixit
iFixit Opener Toolkit Основният инструмент за отваряне на всичко. Индивидуално проектираната дръжка осигурява сила на отваряне с много сцепление. Изработен от твърд материал, този инструмент ще отвори и най-тесните пролуки на вашите устройства, без да надраска или нарани отделните детайли. Два..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
Марка: iFixit
Инструмент iFixit Precision Tweezer Set PRO комплект от 3 прецизни пинсети Достигни и хвани всяко едно винтче или малък елемнт с комплетка от три прецизни пинсети! Удобни за хващане, стискане, дърпане и др. Защитното покритие предотвратява увреждането на ESD на чувствителната електроника...
45.00лв.
без ДДС:45.00лв.
Марка: iFixit
Инструмент iFixit Utility Knife iFixit Utility Knife е удобен инструмент за всички, които отварят кутии от време на време или се нуждаят от остър нож за да прорежат тънки материали като пластмаса и хартия. Ножът предлага 30-градусов дизайн на острието, което гарантира, че потребителят има остър ръб..
15.00лв.
без ДДС:15.00лв.