Menu
Your Cart

Всичко за градината

Всмукателна лампа против комари - колко е досадно от жужащите комари, които се вмъкват в нашите домове и ни хапят. А след охапването им ччувството е много неприятно, защото много ни сърби, подува се и почервенява. След охапване започваме да ползваме всякакви лечебни средства, за да ни премине п..
29.99лв.
без ДДС:29.99лв.
Електрическа хилка за насекоми - ако във вашия дом влизат нежелани и дозадни насекоми като мухи, комари, оси, пчели или каквото и да е, то това е едно чудесно решение за вашия проблем. Уредът притежава мрежа, по който преминава лек ток. Не е желателно мрежата да се пипа от човек. Не е опасно за..
14.50лв.
без ДДС:14.50лв.
Електрически капан за мухи - Отървете се от нахлните и нападащи насекоми в собствения си дом веднъж за винаги. Край на безкрайното гонене с ръце, на досадното бучене и въртене около главата. Мухите вече няма да кацат по вашата храна или да ви тормозят докато се опитвате да поспите. Просто поста..
46.50лв.
без ДДС:46.50лв.
Ултразвуков уред срещу насекоми и гризачи - един продукт, който е много хубаво и полезно всяко едно домакинстъво да притежава във своя дом. Без значение дали живеете в апартамен или къща, то вашия дом със сигурност се посещава от много нежелани вредители и досадници като мухите, комарите, хлеба..
26.80лв.
без ДДС:26.80лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)