Menu
Your Cart

Аксесоари за баня

Силиконова четка за къпане - един малък, но много удобен и компактен уред, който ще Ви свърши чудесна работа при ежедневните бани. С него ще можете да измиете тялото си до съвършенна чистота. Освен това притежава масажиращ ефект, който подобрява кръвообръщението и носи отпускащ и успокояващ ефе..
9.50лв.
без ДДС:9.50лв.
Дозатор за паста за зъби с поставка за четки - превърнете миенето на зъбите в още по-интересен и приятен момент от ежедневието. Дозатора се поставя много лесно застената без да се налага да се супчи или пробива стената. Благодарение на този продукт миенето на зъби ще стане много приятно заниман..
8.00лв.
без ДДС:8.00лв.
Душ масажор за крака - с този прекрасен продукт Вашите крака ще са винаги перфектно почистени и в добра форма. Освен всичко останало тази четка за крака е и масажор. Така че докато си миете краката с нея Вие всъщност ще ги масажирате от долната част на стъпалото. А именно там се свързват множес..
27.30лв.
без ДДС:27.30лв.
Електронна везна за баня 180 кг Електронна везна за баня 180 кг
-15 %
Електронна везна за баня 180 кг - следенето на телесното тегло ежедневно е изключително важно в днешно време. То не само е гаранция, че Вие ще знаете точно колко тежите и това е гарант за по-красиво тяло, но и регулиране на телесното тегло в норми е и предпоставка за по-добро здраве. С този без..
38.10лв. 45.00лв.
без ДДС:38.10лв.
Закачалка сушилня за дрехи и обувки Закачалка сушилня за дрехи и обувки
-16 %
Закачалка сушилня за дрехи и обувки -един много бърз, много удобен и много лесен начин след като изперете любимата си дреха да я оставите на тази удивителна закачалка-сушилня и вашата любима дреха ще се изсуши много бързо. Дрехата ще е в перфектно изправено положение, така че няма да се налага ..
66.50лв. 79.00лв.
без ДДС:66.50лв.
Рефлексотерапия Масажираща подложка за крака - акупресурна масажираща подложка за крака. Благодарение на тази страхотна подложка вие ще успеете максимално да отпуснете цялото си тяло. Стъпвате върху масажиращите точки на подложката и тя оказва благоприятен ефект и масажираща терапия на всички т..
18.90лв.
без ДДС:18.90лв.
Шапка за баня - когато искате или Ви се налага да си предпазите косата от намокряне по време на баня или къпане в басейн, то тази шапка е чудесно средство, което със сигурност ще Ви помогне на 100% Изработена от изключително мек и приятен на допир материал. Универсален размер подходящ за всякак..
3.50лв.
без ДДС:3.50лв.
Шапка за къпане на детето - предпазете своето любимо дете по време на къпане в банята или в детския басейн. С тази страхотна шапка за главата на детето по време на къпане вече няма да влиза вода в очите, носа или устата на детето. Тази шапка за къпане много успешно ще предпази Вашето малко слад..
5.50лв.
без ДДС:5.50лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)