Menu
Your Cart

game pads

Brand: LOGITECH
Logitech G29 е състезателен волан, който е идеалният помощник на всеки геймър, който обича бързите скорости и състезателните игри с шофиране. Бързината, възможността за маневриране и лазерната прецизност са качествата, които ще ви дадат нужното предимство, за да победите опонентите си във всяка рейс..
781.44лв.
Ex Tax:781.44лв.
Brand: LOGITECH
Logitech G920 е състезателен волан, който е идеалният помощник на всеки геймър, който обича бързите скорости и състезателните игри с шофиране. Бързината, възможността за маневриране и лазерната прецизност са качествата, които ще ви дадат нужното предимство, за да победите опонентите си във всяка рей..
781.44лв.
Ex Tax:781.44лв.
Brand: LOGITECH
Logitech Gamepad F310 е модерен джойстик, който ви позволява да играете конзоли и компютърни игри. Този джойстик е лесен за настройване и ви позволява да играете любимите си игри безпроблемно. Logitech Gamepad F310 има изключително интуитивен дизайн, който ви позволява да играете безупречно още при ..
68.53лв.
Ex Tax:68.53лв.
Brand: LOGITECH
Logitech Gamepad F710 е модерен джойстик, който ви позволява да играете конзоли и компютърни игри. Той ви осигурява максимално удобство и свобода по време на употреба, тъй като работи безжично. Единственото, което трябва да направите е да свържете нано приемника му към USB порт и може да се насладит..
97.91лв.
Ex Tax:97.91лв.
Brand: LOGITECH
Driving Force e гейминг скоростен лост, който е специално проектиран за гейминг воланите G29 (за PS4 или компютър) и G920 (за Xbox One и компютър). В комбинация с воланите на Logitech, този скоростен лост ще подобри вашето гейминг изживяване и ще направи всяко състезание по-реално от всякога. Drivin..
117.49лв.
Ex Tax:117.49лв.
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)