Menu
Your Cart

Epilators

3D Масажор за лице - желаете ли да имате стегната и красива кожа на лицето? Та коя жена не желае да изглежда красива! Сега Ви предлагаме един лесен и бърз вариант това да се случи. Благодарение на този удивителен 3D върящ се масажор за лице Вие много лесно ще придобиете по-стегната, по-гладка и..
9.90лв.
Ex Tax:9.90лв.
Антицелулитен масажор за тяло - научни изследвания доказват, че около 90% от жените на земята имат целулит. Борбата с него е всекидневна, уморителна и много често не се постига желания ефект. Ето поради тази причина ние Ви предлагаме един изключително мощен и ефективен уред, благодарение на кой..
26.50лв.
Ex Tax:26.50лв.
Антицелулитно масажиращо устройство Антицелулитно масажиращо устройство
-37 %
Антицелулитно масажиращо устройство - коя жена не желае да се отърве веднъж за винаги от така нежелания целулит, който само загрознява красивите тела? Коя жена не мечтае да изглежда перфектно и да събира всички погледи върху себе си? Сега това е възможно по един много бърз и лесен начин! Благод..
81.00лв. 129.00лв.
Ex Tax:81.00лв.
Възглавница за масаж - един наистина прекрасен начин да сложите край на болките във врата, гръбначния стълб или раменте. Оствен това тази чудесна Възглавница за масаж ще оказва изключително благорпятен ефект още върху: общото психическо състояние, здравословен и пълноценен сън, чувство за релак..
31.00лв.
Ex Tax:31.00лв.
Дерма ролер за масаж 0,5 мм - искате сияино и красиво лице? То този страхотен дерма ролер за мезотерапия е подходящото средство за Вас! Той подпомага хидратацията и подобрява цвета на кожата. Освен това има благоприятен ефект върху нежелани и загрозняващи белези и бръчки по лицето. А по тялото ..
9.99лв.
Ex Tax:9.99лв.
Електрически кварцов масажор за лице Електрически кварцов масажор за лице
-33 %
Електрически кварцов масажор за лице - искате кожата на лицето Ви да е винаги красива, гладка и сияйна. Сега това е много по-лесно благодарение на този уникален електрически масажор, който използва естествен кварц и вл. вибрации. Той подобрява значително общото състояние на кожата на лицето, по..
29.90лв. 44.90лв.
Ex Tax:29.90лв.
Електрически масажор и четка за почистване 5в1 - това е един удивителен електрически уред, който има 5 сменяеми глави с различен ефект за кожата на вашето лице. Те са за масаж, почистване, релаксация, ексфолиация и прочие. уредът е лек и компактен, а на всичкото отгоре се използва и изключителн..
16.50лв.
Ex Tax:16.50лв.
Епилатор за лице и  тяло - на вашето внимание предлагаме един повече от страхотен епилатор за цялото Ви тяло и включително лицето. Този удивителен епилатор е изключителен лек и компактен, а работата му е безупречна и той ще отстрани дори най-малките косъмчета без значение къде точно по тял..
13.30лв.
Ex Tax:13.30лв.
Епилатор за лице и тяло - един изключително иновативен и наистина много удобен и практичен епилатор, който е подходящ за мъже и за жени. Изключително нежен към кожата и подходящ дори за най-интимните и деликатни зони. Премахва всяко косъмче без никаква болка. Притежава две сменяеми глави като е..
33.30лв.
Ex Tax:33.30лв.
Showing 1 to 16 of 37 (3 Pages)