Menu
Your Cart

Автомобили

Автопепелник със светлина - един страхотен продукт за всеки шофьор, който пуши. Този чудесен пепелник за кола притежава собствена Led светлина в синьо, която свети само когато капакът е отворен. По този начин светлината винаги ще напомня на шофьора за запалената цигара. Пепелникът е изработен о..
6.90лв.
без ДДС:6.90лв.
Възглавница за пътуване - колко е приятно просто да се отпуснем удобно на седалката и да пътуваме с часове като се наслаждаваме на пътя! Или просто да полегнем в къщи да поспим, да прочетем някоя книга или да изгледаме някой филм. Да, това е наистина много приятно, а с тази изключително мека и ..
21.90лв.
без ДДС:21.90лв.
Дълга микрофибърна кърпа за прозорци - благодарение на тази удивителна микрофибърна кърпа за прозорци с дълга дръжка Вие много лесно и бързо с минимално усилия ще почистите прозорците в дома, офиса или автомобила. С нея прозорците гарантирано ще са перфекно почистени и то с минимално усилия. То..
16.50лв.
без ДДС:16.50лв.
Магнитна поставка за телефон за кола - телефонът Ви може да е винаги под ръка дори когато шофирате. Благодарение на тази магнитна поставка, той винаги ще е до Вас. Магнитната поставка задържа телефона без да падне благодарение на много силни магнити, които по никакъв начин не увреждат телефона...
9.60лв.
без ДДС:9.60лв.
Мини йонизатор за кола - използвайте този страхотен и много практичен йонизатор за един по-хубав и по-здравословен живот. Той е предназначен специално за автомобили, но лесно може да се използва дори и в стаята на Вашия дом или други по-малки помещения. Благотворният ефект от положителни и отри..
31.90лв.
без ДДС:31.90лв.
Прахосмукачка за кола с фенерче 12V - един незаменим уред за ежедневното почистване на вашия автомобил. Тази страхотна прахосмукачка е малка, лека и компактна, а освен това се използва много лесно и без никакви затруднения. Почиствете своята лична кола много лесно и бързо по един модерен и удоб..
22.00лв.
без ДДС:22.00лв.
Терапевтична гел възглавница Терапевтична гел възглавница
-13 %
Терапевтична гел възглавница - знаете ли колко време от ежедневието си прекарвате в седнало положение? Дали сме в офиса на работа, дали сме у дома и си почиваме, дали пътуваме някъде със семейния автомобил, то ние прекарваме в седнало положение изключително много време. Това не рядко довежда до..
43.30лв. 50.00лв.
без ДДС:43.30лв.
Четка за автомивка - всечки знаем, че и сами можем да си измием колата. Но как да го направим толкова добре, колкото го правят на автомивката. Сега това е възможно! С тази чудесна микрофибърна четка за автомивка Вие сами ще можете да си измиете своя автомобил и той наистина ще свети от чистота...
8.50лв.
без ДДС:8.50лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)